Typ na pomocníka do zdravej kuchyne: Ozónový ekočistič ovocia a zeleniny Tiens

ozonovy cistic TiensZdravý jedálniček začína v zdravej kuchyni.

Je nerozumné zatvárať oči pred pesticídami a ďalšími škodlivinami v potravinách. Našla som prístroj, ktorý dokáže očistiť potraviny a tým ich spraviť bezpečnejšími.

Prístroj vytvára z kyslíka ozón, ktorý ničí prakticky všetky druhy baktérií, plesní, kvasiniek a prvokov. Ozón reaguje s organickými zbytkami v potravinách a tiež s chemikáliami a ťažkými kovmi na neškodné zlúčeniny, ktoré sa dajú odfiltrovať. Jeho použitie je jednoduché a veľmi široké.

Dá sa použiť na čistenie vody, ovocia, zeleniny, mäsa, obilovín. Čistením sa zlepší ich chuť, vôňa a predĺži trvanlivosť.

>Vydezinfikuje chladničku, kuchynské potreby, špongie na riad a utierky, zaváracie fľaše.

Použitie mimo kuchyne: dezinfekcia vzduchu v miestnostiach, skríň, matracov, perín, odevov a topánok

Moja osobná skúsenosť:

Ozónový ekočistič používam na lososa a krúpy, ovocie, zeleninu a vodu. Chuť vody sa výrazne zlepšila – po chlóre neostalo ani stopy. Losos chutil oveľa lepšie ako zvyčajne -bez pachute. Krúpy boli takisto chutnejšie, nerozvarili sa a mali príjemnú konzistenciu.

Vyčistila som ozónom aj páchnuce špongie na riad a topánky – puch naozaj zmizol.

Pre bližšie informácie o ekočističi ma kontaktujte mailom.

Posted in Článok.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *